Wenaas historie

  • mail

LANG ERFARING I BESKYTTELSE AV ARBEIDSFOLK

Wenaas har i mer enn 80 år skapt en tryggere og mer komfortabel arbeidsdag for industriarbeidere. Vi var blant de første til å utvikle og produsere arbeidstøy i Norge, og har utviklet oss til å bli en ledende internasjonal leverandør av topp-til-tå sikkerhetsløsninger. Wenaas har hele tiden vært en innovatør i bransjen, med arbeideres behov, komfort og sikkerhet i fokus. Denne formen for direkte innovasjon, kombinert med spesialkompetanse, har brakt mange nye løsninger og produkter til markedet – en ideologi og arbeidsform som fortsatt preger oss i Wenaas. Vi vet at produktene våre kan bety forskjellen mellom liv og død, og gjør ingen kompromisser i produktutviklingen. Brukerens sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet.

Lars_Wenaas_710x340

Historie

Lang erfaring i beskyttelse av arbeidsfolk. I 1931 startet Lars Wenaas en liten konfeksjonsfabrikk i sin egen kjeller i Måndalen.

2.20_340x340

trygg fra topp til tå

Vi beskytter virksomhetens mest verdifulle ressurs. 

2.90_340x340-

jobb hos wenaas

Med trygghet som fagområde. 

2.4--CSR--710x340

Samfunnsansvar SCR

Beskyttelse i alle ledd. Alt vi gjør i Wenaas er sentrert rundt beskyttelse og ansvar.

2.5--710x340

En kunnskapsbedrift

Dagens – og ikke minst fremtidens arbeidstøy er svært avanserte produkter. Wenaas har bygd opp et fagmiljø rundt dette som er enestående i nordisk sammenheng.