Wenaas concept store

  • mail

Wenaas Workwear AS satser på økt distribusjon med hel- eller delelektroniske bestillingsløsninger.

Vår satsning på elektroniske bestillingsløsninger og managementsystemer økes. De fleste av våre kunder bruker allerede denne type løsninger når de utfører sine innkjøp av arbeidsbekledning og personlig verneutstyr. Innkjøp via disse kanalene er for kundene kostnadseffektivt, gir en bedre oversikt over kjøpene og bidrar til at rett medarbeider har riktig utstyr i forhold til den jobben som skal gjøres.

Vi har en utmerket og brukervennlig webshop som gjør at varer kan bestilles for direkte leveranse, både med og uten logo, på en rask og kostnadseffektiv måte. Vår kundeservice er tilgjengelig på telefon 71227300, klare for å motta din henvendelse.

Salgsorganisasjonen.

Vårt salgsteam, produkteksperter, kundeservice og det øvrige serviceteamet vil fortsatt jobbe tett med våre kunder for å finne optimale løsninger som er tilpasset den enkelte bedrift, og drive opplæring i bruk av riktige kombinasjoner av arbeidstøy og verneutstyr. 

Wenaas Concept Store.
Kabelgaten 8, 0580 Oslo

Åpent 9:00 - 15:00

OBS

Butikken er stengt i romjulen og torsdag-fredag  4.-5. januar 2018  grunnet salgsmøte.

Relaterte artikler

2.50_340x340

EN KUNNSKAPS-BEDRIFT

Utvikling av verneutstyr krever bred innsikt og ekspertise. Dagens, og ikke minst fremtidens, arbeidstøy er svært avanserte produkter.

2.4--CSR--340x340

Samfunnsansvar SCR

Beskyttelse i alle ledd. Alt vi gjør i Wenaas er sentrert rundt beskyttelse og ansvar.

2.70_340x340-

effektiv logistikk og produksjon

God service krever gode systemer. Riktig produkt til riktig tid og riktig pris.