Flammehemmende arbeidstøy

  • mail

En norsk klassiker

Helt fra starten av olje- og gasseventyret har Wenaas bidratt til å skape en trygg hverdag for arbeidere på norsk sokkel. Vi er eksperter på bekledning som beskytter i farlige arbeidssituasjoner, og har satt standarden for flammehemmende arbeidstøy. Dette har gjort Wenaas til bransjens foretrukne leverandør – en tillit vi er svært stolte av.

Trygghet i tre lag
Tøffe arbeidssituasjoner krever bekledning som beskytter, fra innerst til ytterst. Med vårt tre-lagssystem kan kroppstemperaturen enkelt reguleres ved at plagg tas av eller på ettersom situasjonen krever det. Optimal beskyttelse oppnås ved bruk av tre flammehemmende lag.

Omfattende utvikling og testing
Arbeid i tungindustrien, i kraftverksbransjen og innen brann og redning foregår under ekstreme forhold, med høy risiko for de ansatte. Vi har et bredt produktspekter, og siden vi vet at hvert plagg kan bety forskjellen mellom liv og død, gjør vi ingen kompromisser i produktutviklingen.
Produktene våre oppfyller alle sikkerhetskrav og -normer, og vi gjennomfører egne tester for å ligge i forkant av utviklingen. I tillegg gjøres tester ved uavhengige laboratorier, f.eks. Manikin Burn Test ved North Carolina State University.
Krav til arbeidstøy, sikkerhet og komfort er under kontinuerlig utvikling, og for å sikre innovasjon og nyvinninger, gjennomfører vi utviklingsprosjekter som Arctic Protection sammen med bl.a. Sintef.

Vårt flammehemmende tøy finner du her

relaterte artikler

4.61_340x340%20E-trade-

E-handelsløsning WMS

Enkle og raske prosesser. Wenaas satser på gode IT-løsninger for å kostnadseffektivisere hverdagen for kundene våre.

Manikin%20Burn%20-%20340x340

Manikin burn test

North Carolina State University har påvist at bruk av flammehemmende undertøy reduserer forbrenningsskader vesentlig sammenlignet med vanlig bomullsundertøy.

340x340%20Logistikk-bilde

Logistikkløsninger

God service krever gode systemer. Riktig produkt til riktig tid og riktig pris gjør hverdagen enklere for kundene våre.