3-LAGS FLAMMEHEMMENDE BESKYTTELSE

  • mail

Beskyttelse starter innenfra

Flammehemmende undertøy reduserer forbrenningsskader vesentlig sammenlignet med vanlig bomullsundertøy, og bør benyttes i tillegg til flammehemmende mellom- og ytterlag.

1. lag
Flammehemmende undertøy gir økt beskyttelse. Hvis det utsettes for en eksplosjonsartet brann, vil det redusere risikoen for 2. og 3. grads forbrenning betydelig sammenlignet med vanlig bomullsundertøy. Dette basislaget vil i tillegg transportere fuktighet bort fra kroppen og gi beskyttelse mot kulde.

2. lag
Et mellomlag er nødvendig i kaldt vær for å gi ekstra isolasjon. Dette mellomsjiktet bør være mer løstsittende enn det innerste laget, for å gi et isolerende luftrom. Flammebeskyttende mellomlag gir den beste beskyttelsen, spesielt der det er risiko for eksponering for elektrisk lysbue.

3. lag
Multinorm Offshore kjeledress er spesielt utviklet for olje- og gassindustrien, og gir optimal beskyttelse for arbeidstakere som opererer i miljøer der det er risiko for å bli eksponert for flere farer. De riktige funksjonelle detaljene for den aktuelle jobben i kombinasjon med god passform gir økt komfort for brukeren og økt sikkerhet i farlige arbeidssituasjoner.