Containerløsning

  • mail

En Wenaas-butikk akkurat der du vil ha den

Etter avtale kan Wenaas utplassere container med et forhåndsdefinert sortiment av arbeidstøy, vernesko og personlig verneutstyr. Containeren er vinterisolert med belysning, og produktene plasseres i hyller med tydelig merking og strekkoder, slik at det er enkelt for brukerne å finne frem og registrere uttak.

Alltid tilgjengelig sikkerhetsutstyr
Wenaas kan sørge for påfylling av varer i hyllene, rydding og renhold, slik at containeren fremstår oppdatert og innbydende. Brukerne finner selv riktige varer og størrelser, og registrerer uttak av varer med strekkoder. Dette sikrer oversikt over forbruket. Løsningen kan kombineres med elektronisk lager, noe som gir bedriften god kontroll, og sikrer at innkjøp skjer til avtalt pris.
Ved å ha en container med arbeidstøy, vernesko og personlig verneutsryr på lokasjon, vil brukerne alltid ha nødvendig sikkerhetsutstyr i umiddelbar nærhet. Driftsstans eller forsinkelser på grunn av manglende sikkerhetsutstyr kan dermed unngås.

relaterte artikler

aspect%20LOGO

ELEKTRONISK LAGER

Et lokalt lager sparer ressurser. Ved å implementere Electronic Floor Stock (EFS), blir et lokalt lager av arbeidstøy, vernesko og PPE mindre ressurskrevende å drifte.

4.61_340x340%20E-trade-

E-handelsløsning WMS

Enkle og raske prosesser. Wenaas satser på gode IT-løsninger for å kostnadseffektivisere hverdagen for kundene våre. 

4.00_340x340

Logistikk

God service krever gode systemer. Riktig produkt til riktig tid og riktig pris.