Våre konsepter

  • mail

Produktkonsepter

Våre produktutviklere samarbeider tett med dem som faktisk bruker produktene, og er representert i flere HMS-utvalg, brukergrupper og referansegrupper. Denne formen for direkte innovasjon, kombinert med salgsorganisasjonenes kompetanse om de ulike kundesegmenters behov har gjort det mulig for oss å utvikle topp-til-tå løsninger til de ulike kundesegmentene, enten man arbeider på en oljeplattform, en anleggsplass, et industriområde, har alle ansatte på ett geografisk sted eller er spredt i hele Norge – eller verden.

Pilot-950x450

uniform og kundetilpasset design

Eget design fra topp til tå. I tillegg til et bredt standardsortiment innenfor tyngre arbeidstøy og verneutstyr, tilbyr Wenaas spesialdesignet arbeidsbekledning og komplette kundetilpassede kolleksjoner.

3.011_340x340-2016

Industri

Wenaas er en pionér innen utvikling og produksjon av arbeidstøy i Norge, basert på norske arbeideres behov.

3.2_340x340-2016

bygg og anlegg

Wenaas har helt fra starten jobbet direkte og tett med brukerne.

3.06_340x340%20Brannmann

brann og redning

I mer enn 30 år har Wenaas utviklet utrykningsklær og stasjonsbekledning til brann og redning, ambulanse, legevakt, sjøredning, luftambulanse og de frivillige redningsorganisasjonene.

3.2_340x340-update-2016

olje og gass

En pionér innen flammehemmende bekledning. Helt siden starten av det norske olje- og gasseventyret har Wenaas bidratt til å beskytte arbeidere på norsk sokkel.

3.03_710x340-

transport og logistikk

En komfortabel arbeidsdag i krevende yrker. Wenaas er en pionér innen utvikling og produksjon av arbeidstøy i Norge, basert på brukernes behov.