Olje og gass

  • mail

En pionér innen flammehemmende bekledning

Helt siden starten av det norske olje- og gasseventyret har Wenaas bidratt til å beskytte arbeidere på norsk sokkel. Vi har bygget opp et fagmiljø som er unikt i nordisk sammenheng, og som samarbeider tett med Sintef og andre ledende forskningsmiljøer. Våre produktutviklere samarbeider derfor tett med de som faktisk skal bruke produktene, og er representert i HMS-utvalgene til aktører på norsk sokkel. Denne formen for direkte innovasjon, kombinert med vår spesialkompetanse og unike topp-til-tå-sortiment har gjort oss til markedsleder i Norge.

Fleksibel logistikk

Wenaas har utviklet kostnadseffektive bestillings- og logistikkløsninger, noe som bidrar til en optimalisering som igjen medfører at våre kunder får den mest kostnadseffektive totalløsningen. Løsninger som web-shop (WMS), E-floor Stock (automatisering av lokale lagre) kan tilpasses den enkelte bedrift og bruker, enten man arbeider på plattform, på båt eller med landbasert virksomhet i Norge eller i utlandet.

Relaterte artikler

4.61_340x340%20E-trade-

E-handelsløsning WMS

Gode IT-løsninger for å kostnadseffektivisere hverdagen

aspect%20LOGO

ELEKTRONISK LAGER

Ved å implementere Electronic Floor Stock blir et lokalt lager mindre ressurskrevende å drifte.

Manikin-Burntest-340x340

Manikin burn test

North Carolina State University har påvist at bruk av flammehemmende undertøy reduserer forbrenningsskader vesentlig sammenlignet med vanlig bomullsundertøy.

4.11_340x340

Prosjekt Artic protection

Wenaas samarbeider med SINTEF, Statoil og Eni Norge om å utvikle bedre arbeidsbekledning for petroleumsarbeidere i nordområdene.

2.4--CSR--710x340

Samfunnsansvar SCR

Alt vi gjør i Wenaas er sentrert rundt beskyttelse og ansvar. Vi er svært bevisste på at virksomheten vår har miljø- og samfunnsmessige innvirkninger langt utover selve selskapet. Som markedsleder stiller vi høye krav til oss selv, og arbeider aktivt med forbedringstiltak.

4.10_340x340

Flammehemmende produkter

En norsk klassiker. helt fra starten av olje- og gasseventyret har Wenaas bidratt til å skape en trygg hverdag for arbeidere på norsk sokkel.

2.6%20Linjemann_65_340x340

kunden i fokus

Et miljø for gode løsninger. I alt Wenaas gjør, har vi fokus på å tilfredsstille kundenes behov.