Transport og logistikk

  • mail

En komfortabel arbeidsdag i krevende yrker

Totalløsninger for en bransje i rask utvikling
Spesialisering og sentralisering av både produksjon og engros lagerhold, samt økt import av forbruksvarer, har økt transportørens rolle i verdikjeden i Norge. Dette har skapt behov for nye bekledningsløsninger, og i større grad uniformering der selskapenes profiler skal gjenspeiles i arbeidsantrekket. 

Wenaas har et unikt fagmiljø av produkteksperter fra mønster, konstruksjon, metervare, dedikerte salgsteam og fageksperter på vern og verneutstyr, som kjenner til disse endringene og brukernes behov. 

Våre løsninger dekker behovene for arbeidstøy enten du jobber på et godt temperert lager, kaldt lager eller i variable miljøer der temperaturen skifter hurtig. Vi kan også spesialprodusere arbeidstøy som er tilpasset bedriftens profilprogram, men fortsatt ivaretar behovet for slitestyrke, komfort og ved behov er sertifisert etter gjeldene EN-normer

RELATERTE ARTIKLER

4.61_710x340%20E-trade-

E-handelsløsning WMS

Enkle og raske prosesser. Wenaas satser på gode IT-løsninger for å kostnadseffektivisere hverdagen for kundene våre.

4.20_710x340-

arbeidstøy

Helt siden starten i 1931 har Wenaas vært den fremste produsenten og leverandøren av arbeidstøy til det norske markedet.

4.40_340x340_handske

hansker

Trygghet og smidighet i arbeidet. Wenaas har tidligere designet og utviklet vernehansker under navnet Odin, og fra 2010 under varemerker Wenaas.

340x340%20Logistikk-bilde

LOGISTIKKLØSNINGER

God service krever gode systemer. Riktig produkt til riktig tid og riktig pris.

2.4--CSR--340x340

Samfunnsansvar SCR

Beskyttelse i alle ledd. Alt vi gjør i Wenaas er sentrert rundt beskyttelse og ansvar.

4.30_340x340

fottøy

En vernesko skal selvfølgelig beskytte føttene. I tillegg skal den ha sklisikker såle, god passform, være vanntett, ha høy slitestyrke og være behagelig på foten i 8-10 timer hver dag,