UNIFORM OG KUNDETILPASSET DESIGN

  • mail

Eget design fra topp til tå

I tillegg til et bredt standardsortiment innenfor tyngre arbeidstøy og verneutstyr, tilbyr Wenaas spesialdesignet arbeidsbekledning og komplette kundetilpassede kolleksjoner. Noen virksomheter har spesifikke, praktiske behov, mens andre ønsker klær som gjenspeiler virksomhetens profil og image.

Effektivt og kostnadsbesparende
Fra 1980-tallet har Wenaas utviklet seg til en ledende aktør innenfor uniformssegmentet med leveringsavtaler til flyselskaper og busselskaper, samt offentlige etater som politiet, NSB og Forsvaret. Wenaas etablerte tidlig elektroniske bestillingsløsninger, og har fokusert på å videreutvikle fleksibel, effektiv og kostnadsbesparende administrasjon av denne type konsepter.

Elektroniske løsninger
Alle våre kontrakts kunder tilbys en egen tilpasset elektronisk Webshop som er fullintegrert med vårt ERP-system.  Dette innebærer at oppdatert informasjon alltid er tilgjengelig, og at det finnes en effektiv, enkel og pålitelig ordrerutine med lageroversikter. Her kan det også legges inn kundespesifikke funksjoner, for eksempel budsjettkontroll på uniformbrukernivå. 

Produksjonsplanlegging og leveringspresisjon
For å sikre høy leveringspresisjon, riktige produksjonsvolumer og en mest mulig effektiv prosess, benytter Wenaas et spesialtilpasset produksjonsplanleggingssystem. Basert på historiske data og informasjon fra kunden, etablerer systemet optimale prognoser for fremtidig behov. Prosessen gjør det mulig å opprettholde en stabil produksjon og optimale lagervolumer.

Design og produktutvikling
Wenaas har en unik produktkompetanse innen yrkesbekledning, med et fagmiljø bestående av produkteksperter og medarbeidere med høy kunnskap innen mønsterkonstruksjon, metervare, sømteknikk, design og logistikkløsninger.